Wil je een coffeeshop openen? Controleer uw concurrentie

Wanneer u nadenkt over het starten van een coffeeshopbedrijf, is het eerste waar u aan moet denken uw concurrentie. Hoe meer je te weten komt over je concurrentie, hoe beter je klaar bent om je eigen coffeeshop te openen.

Begin met het persoonlijk bezoeken van andere winkels als klant. Overweeg hoe hun activiteiten zijn opgezet en wie de winkel betuttelt. Wie proberen ze aan te trekken?

Je moet ook de advertentiecampagnes van andere winkels bestuderen. Elke cannabis store heeft een uniek verkoopvoorstel en hun promotie zal dit weerspiegelen. Gewoonlijk heeft hun marketing drie hoofdzaken waar u aan moet denken voor de promotie van uw eigen winkel. Dit zijn de kwaliteit van de koffie, de sfeer in de winkel en de prijsstelling.

Uw doelgroep bepaalt de kwaliteit van de koffie die u wilt serveren. Sommige klanten hebben behoefte aan koffie van de hoogste kwaliteit, terwijl anderen misschien alleen een plek willen om even te ontspannen.

Je moet ook rekening houden met het karakter in de andere cafés in de omgeving. Verschillende soorten klanten geven de voorkeur aan verschillende dingen. De omgeving en het serviceniveau moeten de verwachtingen van uw klanten weerspiegelen.

Een ander punt om te overwegen is uw prijsstelling. Sommige klanten zijn bereid meer dan 2 euro te betalen voor een kopje koffie, terwijl anderen niet eens overwegen om meer dan 50 cent uit te geven.

Om een coffeeshop te openen, moet u weten wie uw klant waarschijnlijk zal zijn. Door uw concurrentie uit de eerste hand te bezoeken, leert u veel. Als u eenmaal weet wat uw klant wil, hoeft u alleen maar uit te zoeken hoe u dit aan hen kunt geven.

U bespaart talloze uren en dollars als u bereid bent om van die mensen te leren. Sluit dus vriendschap met enkele van uw concurrenten en ontdek hoe zij erin geslaagd zijn hun bedrijf te laten werken. Hadden ze een businessplan voor een coffeeshop toen ze voor het eerst begonnen? Je kunt erop wedden.

En er zijn zelfs een paar how-to-handleidingen die er zijn. Bekijk ze eens.

Voordat u er echter een koopt, moet u ervoor zorgen dat de auteur of auteurs daadwerkelijk hebben gedaan waar ze over schrijven. U wilt een gids van iemand die helemaal opnieuw een coffeeshop is begonnen, misschien zelfs meer dan één, en deze heeft uitgebouwd tot een razend populaire plek. Als je zo’n gids vindt, vooral als het je een stapsgewijs proces geeft, pak het dan. Het zal u helpen een aantal fouten te voorkomen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *