Horecaapparatuur voor coffeeshops

0

 

Mensen brengen steeds meer tijd door in coffeeshops, of het nu voor ontspanning is of voor zakelijke bijeenkomsten. Het is een handig etablissement waar mensen samen kunnen komen en van elkaars gezelschap kunnen genieten. Eigenaren van coffeeshops moeten op een dergelijke vraag zijn voorbereid, vooral als dat etablissement populair is. Dit is een lijst met cateringapparatuur die helpt bij het beheer van een drukke coffeeshop cannabis store.

· Koffiezetapparaat. Dit is duidelijk. Het lastige is echter het vinden van een koffiemachine die geschikt is voor uw vraag. De Avenia Filterkoffiemachine wordt gebruikt door restaurants voor directe service. Hij wordt geleverd met twee glazen kannen en zet tot 144 koppen per uur. Ook de Bravilor Novo Koffiemachine zet tot 144 kopjes per uur en heeft twee kannen. Deze optie heeft twee zelfregulerende kookplaten die de temperatuur opnieuw aanpassen aan de hoeveelheid koffie in de kan.

· Espresso machine. Uw zaak moet een verscheidenheid aan koffiedranken kunnen aanbieden. U heeft de keuze uit een volautomatische of halfautomatische espressomachine. Espresso is een populaire warme drank onder zakenmensen en vormt de basis voor andere heerlijke koffiedranken.

· Koffieverwarmer. Houd de kan met de gezette inhoud warm. Als de koffie eenmaal is gezet, is het een goed idee om de koffie warm te houden voordat deze wordt geserveerd.

· Kopjeswarmer. Dit is vooral nodig tijdens de wintermaanden wanneer warme dranken de neiging hebben om erg snel af te koelen. Bewaar de kopjes in een kopjeswarmer en serveer de warme dranken in een warme kop om de inhoud langer warm te houden.

· Koffiethermometer. Deze kleine gadget is een geweldige manier om de temperatuur van warme dranken te controleren voordat deze worden geserveerd. Dompel gewoon de schone thermometer in de drank om de temperatuur te controleren voordat deze wordt geserveerd. Als het warm genoeg is, kan het aan de klant worden geserveerd.

· DIHR Glazen Vaatwasser. In een coffeeshop worden dagelijks honderden kopjes gebruikt. Het moet een prioriteit zijn om ze schoon en in constante rotatie te houden. De DIHR Glazen Vaatwasser is ideaal voor coffeeshops omdat je hiermee tot 30 rekken met kopjes en glazen in een uur kunt afwassen. Het heeft een volledig automatisch proces en gebruikt minder dan twee liter water per cyclus.

Andere horeca-apparatuur die nodig is voor de goede werking van een coffeeshop omvat kopjes, schotels en andere commerciële keukenapparatuur voor voedselbereiding. Deze lijst bevat de belangrijkste items die nodig zijn om uw coffeeshop een snelle service en consistent smaakvolle koffie te bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *