Λειτουργεί η Herbalife όπως ισχυρίζονται όλοι;

0

Τα τελευταία 30 χρόνια, η Herbalife έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ που η ερώτηση “Δουλεύει Herbalife μελοσ;” έχει γίνει μια πολύ συνηθισμένη και πρακτική ερώτηση!

Έχοντας βρεθεί στα MLM εδώ και λίγο καιρό, έχω ακούσει πολλές ιστορίες δυσαρεστημένων πελατών λιανικής δημοφιλών εταιρειών υγείας και ευεξίας. Αλλά, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι από τη Herbalife… Λοιπόν, λειτουργεί η Herbalife;

Με βάση την εμπειρία μου, θα έλεγα ναι, αλλά ας εμβαθύνουμε στα προϊόντα τους και επίσης στην επιχειρηματική πλευρά αυτού του γίγαντα της βιομηχανίας.

Λειτουργεί η Herbalife; Μια αξιολόγηση προϊόντος

Η Herbalife έχει λίγα από όλα όσον αφορά την υγεία και την ευεξία. Ωστόσο, ίσως τα πιο δημοφιλή τους είναι τα προϊόντα διαχείρισης βάρους.

Το πρώτο πράγμα που τράβηξε την προσοχή μου κοιτάζοντας τον ιστότοπό τους είναι το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους που εξατομικεύει μια στρατηγική απώλειας βάρους στον συγκεκριμένο σωματότυπο σας. Δεν είναι απλώς μια λύση “ένα μέγεθος για όλους”, αλλά μάλλον βελτιστοποιημένη για τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν το έχω δει με άλλα προϊόντα απώλειας βάρους MLM, οπότε πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα.

Έπειτα, έκανα μια μικρή έρευνα στο Google για να βρω κάποιες μαρτυρίες (φυσικά οι μαρτυρίες στον ιστότοπο της Herbalife θα ήταν θετικές και έσταζαν καταπληκτική).

Βρήκα δεκάδες δεκάδες ανθρώπους που είχαν επιτυχία με τη Herbalife, και δύσκολα μπορεί να βρεθεί κάτι αρνητικό. Φυσικά, υπάρχουν ελάχιστα αρνητικά σχόλια επειδή σε κάποιον αρέσει να ξεχωρίζει, αλλά ήταν πολύ λιγότερο εμφανή σε σχέση με άλλες μαρτυρίες προϊόντων MLM.

Τα άλλα προϊόντα της Herbalife εμπίπτουν στις κατηγορίες Ενέργεια & Γυμναστική, Στοχευμένη Διατροφή και Προσωπική Φροντίδα. Και, όπως και τα προϊόντα απώλειας βάρους, δεν υπήρχε μεγάλη αρνητικότητα.

Μια κυρία είπε μάλιστα ότι το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης δεν παρουσίαζε πλέον συμπτώματα στη ζωή της μετά τη χρήση των προϊόντων υγείας της Herbalife.

Λειτουργεί η Herbalife; Για μένα, τα στοιχεία είναι συντριπτικά ότι τα προϊόντα είναι αποτελεσματικά. Αλλά, ίσως ο μεγαλύτερος δείκτης του πόσο καλά είναι τα προϊόντα είναι απλώς η τεράστια ανάπτυξη και μακροζωία της Herbalife.

Λειτουργεί η Herbalife; Μια Επιχειρηματική Αξιολόγηση

Η Herbalife έχει πάνω από 2 εκατομμύρια διανομείς σε 75 χώρες. Πέρυσι, έκαναν 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε λιανικές πωλήσεις (άρα ναι, τα προϊόντα τους λειτουργούν). Υπάρχουν από το 1980 και εξακολουθούν να αναπτύσσονται γρήγορα.

Ειλικρινά, αυτά τα στοιχεία είναι τα μόνα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη Herbalife για να γνωρίζετε ότι λειτουργεί. Προφανώς, η εταιρεία είναι εύκολο να προωθηθεί, διαφορετικά δεν θα είχαν τόσους πολλούς διανομείς. Και, επειδή έχουν επεκταθεί σε τόσες πολλές χώρες, υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος για επέκταση.

Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρός τους είναι ο Michael Johnson. Τα τελευταία 7 χρόνια έχει διπλασιάσει τις πωλήσεις του. Πριν συνεργαστεί με την Herbalife, ήταν ο Πρόεδρος της Disney International… άρα, ξέρει τι κάνει!

Λειτουργεί η Herbalife ως επιχειρηματικό εγχείρημα; Με την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία τους τα τελευταία 30 χρόνια, είναι αδύνατο να πούμε ότι δεν είναι μια καλή ευκαιρία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *